Copenhagen Contemporary

Copenhagen Contemporary (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen.

CC er et af Skandinaviens største udstillingssteder for samtidskunst og et levende samlingssted for et bredt publikum. CC skaber samarbejder og arrangementer med en række forskellige partnere på tværs af kulturelle genrer både lokalt og internationalt. Her kan man deltage i art talks, art walks, koncerter, kreative værksteder, undervisning for børn, besøge CCs egen butik med skandinavisk design og opleve den helt unikke og historiske bydel Refshaleøen.

CC har siden 2016 vist udstillinger med bl.a. Bruce Nauman, Yoko Ono, Carsten Nicolai, Ragnar Kjartansson, Pierre Huyghe, Bill Viola, Céleste Boursier-Mougenot, Sarah Sze, Christian Marclay, Anselm Kiefer, SUPERFLEX, Doug Aitken, Claudia Comte, Marianna Simnett, Donna Huanca, Carsten Höller, Wu Tsang, Larissa Sansour og David Shrigley.

 

https://copenhagencontemporary.org 

Følg Copenhagen Contemporary på Instagram

Foto: Anders Sune Berg