Kunsthal Aarhus

Kunsthal Aarhus er et moderne udstillingscenter for samtidskunst i hjertet af Aarhus. Kunsthallen er karakteriseret ved cutting edge kunst, banebrydende arkitektur og en intim atmosfære.

Kunsthal Aarhus tilbyder en forskningsbaseret, deltagende, samarbejdende og tværfaglig platform for kunstneriske eksperimenter og kritisk engagement. Kunsthal Aarhus stræber efter at være en inkluderende, transparent, dynamisk og fleksibel institution, som støtter kulturdyrkelsen og værdsætter en mangeartet tilgang til kunst.

Kunsthal Aarhus blev grundlagt i 1917 på initiativ af bestyrelsen for Århus Kunstforening af 1847 og er en af de ældste kunsthaller i Danmark og Europa. Med den grundlæggende mission at “inspirere og promovere et generelt kendskab til de skønne kunster” blev udstillingsstedet modtaget med stor entusiasme af offentligheden. Lige siden har Kunsthal Aarhus spillet en central rolle i forhold til at udvikle og præsentere international samtidskunst i Danmark.

Kunsthal Aarhus både bestiller nye værker, producerer og præsenterer kunst på internationalt niveau til såvel et lokalt, regionalt som internationalt publikum. Kunsthal Aarhus viser kunst i en bred kontekst, hvor kunsten relaterer sig til andre felter, der forholder sig til menneskers hverdagsliv og arbejder med den mest bæredygtige tilgang.

https://www.kunsthalaarhus.dk

Følg Kunsthal Århus på Instagram

Foto Malte Riis