Nyheder

Velkommen til Munkeruphus

FKD byder velkommen til det nyeste medlem; Munkeruphus. Vi er meget glade for at have kunsthallen, som har til huse i Gribskov Kommune, i foreningen og glæder os til det fremtidige samarbejde!

Læs mere om Munkeruphus 

Foto: David Stjernholm

Foto: Anders Sune Berg

Velkommen til Copenhagen Contemporary

Foreningen af Kunsthaller er meget glade for at kunne byde velkommen til Copenhagen Contemporary, der er blevet optaget som medlem. Copenhagen Contemporary har til huse i den gamle B&W-svejsehal, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde!

Læs mere om Copenhagen Contemporary 

Foto: Anders Sune Berg

COVID-19: Åbent brev fra kunsthallerne til kulturministeren

DenFrie1

Debat: Skal kunsthallerne kunne søge statslige puljer på lige fod med museerne?

 

 

logo

 

 

 

Debat: Skal kunsthallerne kunne søge statslige puljer på lige fod med museerne?

Kunsthal_Charlotte_1015210a

 

Debat: Skal kunsthallerne kunne søge statslige puljer på lige fod med museerne?

Download artikel fra Politiken.

Foto: Martin Lehmann, Politiken.

Støtten til Kunsthallerne sættes til debat i Politiken

Download artikel fra Politiken.

Foto: Finn Frandsen, Politiken.

Hvordan fremtidssikrer vi en eksperimenterende og levende platform for nutidens kunst?

Det vil vi gerne diskutere i Foreningen af Kunsthaller i Danmark.

Med henblik på at skabe opmærksomhed og dialog omkring kunsthallernes særlige rolle i dansk kulturliv, har vi udarbejdet rapporten "Kunsthaller i Danmark, kunstneriske styrker og kulturpolitiske udfordringer", som vi blandt andet har sendt til Folketingets Kulturudvalg.

Download rapporten Kunsthaller i Danmark.

Velkommen til Kunsthal Nord

Vi er meget begejstrede for at kunne byde velkommen til Kunsthal Nord, som er blevet optaget som medlem af FKD. Kunsthal Nord er lokaliseret i Aalborgs ikoniske Kraftværk: Nordkraft som er et kulturelt center, placeret i hjertet af Aalborg. Visionen for Kunsthal Nord er at præsentere udstillinger med aktuel dansk og international billedkunst og kunsthåndværk. Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere om Kunsthal Nord.

Velkommen til Rønnebæksholm

Foreningen af Kunsthaller i Danmark byder velkommen til det nyeste medlem; Rønnebæksholm. Vi er meget glade for at have kunsthallen, som har til huse i Næstved-egnen, i foreningen og glæder os til det fremtidige samarbejde!

Læs mere om Rønnebæksholm.

Løntilskud i Foreningen af Kunsthaller i Danmark

Vi søger en samfundsfaglig akademiker til kortlægning af foreningens medlemsinstitutioner. Stillingen er en løntilskudsstilling med fast arbejdsplads i Kunsthal Aarhus og i samarbejde med foreningens bestyrelse.

Se opslaget.

Velkommen til Galleri Image

Foreningen af Kunsthaller er meget glade for at kunne byde velkommen til Galleri Image, som netop er blevet optaget som medlem af FKD. Galleri Image er et ikke-kommercielt udstillingssted for fotobaseret kunst placeret i det centrale Aarhus. Siden sin oprettelse har Galleri Image eksisteret som et enestående samlingssted for kunstnerisk fotografi og som en vigtig del af det århusianske kunstmiljø.

Læs mere om Galleri Image.